H είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

H είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη

Δημοσίευση από vpapadolias Την / Το Σαβ Οκτ 05, 2013 1:12 am

Αφροδίτη στο Τοξότη λοιπόν με βασικές ιδιότητες που αναδεικνύονται αυτό το διάστημα την χαλάρωση των ηθών, το «θράσος» στο πλησίασμα του αντικειμένου του πόθου και την έξαρση στις σχέσεις που θα ονομάζαμε ευκαιριακές, αν και ένας αξιοπρεπής Τοξότης θα τις ονόμαζε σχέσεις εμπειρίας. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν λοιπόν για όσους θέλουν να ξεσκάσουν, να ξελαμπικάρουν, να ξεφύγουν από τη στενότητα που είναι η αλήθεια μας οδήγησε η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτό το διάστημα και την αίσθηση πως ό,τι κι αν κάναμε, πίσω από την πόρτα κάποιος μας κατέγραφε σε βίντεο κάμερα.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη γίνεται με ένα μεγαλοπρεπές ενάμισι τετράγωνο Άρη/Ουρανού. Ιδιαίτερα προκλητικό ειδικά για το γυναικείο φύλο, που δείχνει ότι θα αναζητήσει πολύ έντονα την ευκαιριακή σχέση, ενώ παράλληλα οι άντρες θα «σφάζονται» στα πόδια του. Συγκρίνετε το σενάριο αυτό με την παρουσία Ερμή/Κρόνου και Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό το ίδιο διάστημα για να διαπιστώσετε πώς τα στόματα θα παραμένουν το ίδιο διάστημα κλειστά, πλην όμως θα διαμορφώνονται ετυμηγορίες. Τα αποτελέσματα θα φανούν καλύτερα από το Νοέμβριο, που η Αφροδίτη μπαίνοντας στον Αιγόκερω και χορηγούμενη από τον Κρόνο θα αποδώσει τα του καίσαρος τω καίσαρι και πολλούς «παρανόμους» θα βάλει ξαφνικά στη θέση τους.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι μέλλει να δώσει αυτή η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια.

Για τους Κριούς είναι περίοδος που αφήνετε πίσω υποχρεώσεις, παίρνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κάνετε ένα ταξίδι διακοπών. Είναι η μόνη διέξοδος στη συναισθηματική πίεση που έχετε μαζέψει, που αλλιώς μπορεί να σας φέρει στο αμήν. Η ερωτική εκτόνωση είναι μία θετική διέξοδος για τα νεύρα σας, κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, δοκιμάστε το χειμερινό τζόκινγκ. Πολύ πιθανό να γνωρίσετε στο πάρκο ένα ενδιαφέροντα τύπο, ειδικά αν είστε γυναίκες. Μην αφήνετε την ευκαιρία για περαστικές γνωριμίες.

Για τους Ταύρους η περίοδος είναι ιδιαίτερα σεξουαλική με το μυαλό σας προσανατολισμένο στην επιθυμία για κάποια παράνομη σχέση. Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος στο 7ο σπίτι σας σας έχει κουράσει και οι επιθυμίες έχουν κορυφωθεί, με αποτέλεσμα πλέον να μην μπορείτε να συγκρατήσετε τη λίμπιντο σας. Η συμπεριφορά σας θα γίνει πιο απότομη από μία άποψη αυτό το διάστημα, με πολλά πράγματα που κανονικά δε θα ξεστομίζατε, να λέγονται και να βάζουν κόσμο στη θέση του.

Για τους Διδύμους η εποχή είναι ευχάριστη με αποκατάσταση σχέσεων σε πολλά επίπεδα, όπου το χιούμορ αλλά και θηλυκές παρουσίες θα βοηθήσουν και θα συμπαρασταθούν και θα ανεβάσουν την εικόνα σας. Βεβαίως την πρώτη εβδομάδα η σύνοδος Ερμή/Κρόνου θα σας περάσει από μία κρίση, που θα πρέπει να βαθμολογηθείτε, στη συνέχεια όμως τα πράγματα θα σας δώσουν μία ευκαιρία για να ανακάμψετε. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε συμπεριφορές και να επανατοποθετηθείτε γενικότερα.

Για τους Καρκίνους η Αφροδίτη θα επιτρέψει μία επέκταση στην εργασία σας με αρκετές ευκαιρίες να αναλάβετε έργα που θα αποδώσουν οικονομικά και θα αναπτύξουν συνεργασίες. Ιδιαίτερο στοιχείο της εποχής οι τυχαίες ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσετε να ξεφύγουν, γιατί αυτές είναι που θα αποδώσουν τα έσοδα αυτού του μήνα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε όμως και στα έξοδα αυτού του διαστήματος, καθώς θα έχετε την τάση να βγάζετε λεφτά από την τσέπη περισσότερο από όσο πρέπει.

Για τους Λέοντες η Αφροδίτη θα φέρει ένα πολύ πικάντικο και αισθηματικά ενδιαφέρον διάστημα τον επόμενο μήνα, καθώς θα φέρει στα πόδια σας πολλές ευκαιρίες για φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες με άτομα που έχουν να σας πουν αρκετά και είναι όμως την ίδια στιγμή αντάξια των ερωτικών σας απαιτήσεων. Αυτό θα φέρει μία γενικά μεγάλη ανακούφιση στην ψυχή σας, καθώς έχετε μαυρίσει το τελευταίο διάστημα από την υπονόμευση και τα λόγια. Ξεδώστε λοιπόν ελεύθερα κι αφήστε τους άλλους να μελαγχολούνε.

Για τους Παρθένους είναι περίοδος που θα έχετε ίσως κάποιο μουσαφίρη στο σπίτι που θα σας κάνει να ξεδώσετε και να γελάσετε λιγάκι. Επισκέψεις φίλων παντός είδους από μακριά θα βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα και να ανεβείτε ψυχολογικά. Οι ανατροπές αυτές, αν και ίσως σε άλλη εποχή σας δυσαρεστούσαν, αυτές τις μέρες μάλλον θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας, καθώς κατά τα άλλα επικρατεί ένα κλίμα σκοτεινό και κανένας δε μιλάει με κανέναν. Απολαύστε το όσο μπορείτε λοιπόν και μην γκρινιάζετε.

Για τους Ζυγούς είναι περίοδος κοινωνικής επέκτασης, που θα δώσετε όλο τον εαυτό σας στην ανάπτυξη γνωριμιών και στην διενέργεια δημοσίων σχέσεων. Οι οικονομικές δυσκολίες είναι δεδομένες, αλλά και η αντίδραση σας θα είναι ισχυρή, προκειμένου να επεκτείνετε τις ευκαιρίες σας τουλάχιστον σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας. Οι αντίπαλοι σας θα είναι πάντως απρόβλεπτοι αυτό το διάστημα και θα πρέπει να περιμένετε ανατροπές στην ομάδα που σας υποστηρίζει.

Για τους Σκορπιούς είναι περίοδος οικονομικής ανάκαμψης με αρκετές δυνατότητες να ρυθμίσετε υποθέσεις προς όφελος σας, που να σας αποδώσουν οικονομικά. Πολλά από τα έσοδα σας θα προκύψουν από συνεργασίες, με τους συντρόφους και συνεργάτες να έχουν διάθεση να βοηθήσουν και να προσφέρουν. Αν κι εσείς θα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μην αποκλείσετε πάντως ανατροπές της τελευταίας στιγμής ή αλλαγή διάθεσης από μέρους σας που μπορεί να ανατρέψει τελευταία στιγμή το πρόγραμμα.

Για τους Τοξότες είναι περίοδος δραστήρια ερωτικά με τη διάθεση σας να ανεβαίνει και την ελκυστικότητα σας να μεγεθύνεται. Αν και υπάρχει μεγάλη υπονόμευση αυτή την περίοδο στο παρασκήνιο, εσείς θα ευνοηθείτε σε κάποιο βαθμό αυτό το μήνα λόγω του γκελ που θα έχετε, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μία παρέλαση υποψήφιων εραστών από την ζωή σας. Το πρόβλημα που θα υπάρξει βέβαια είναι ότι από όλες αυτές τις γνωριμίες κατά πάσα πιθανότητα δε θα μείνει κάποια στο τέλος να έχει μόνιμο χαρακτήρα κι ίσως αυτό σας στεναχωρήσει.

Για τους Αιγόκερους είναι περίοδος κρυφών σχέσεων και δολοπλοκιών που θα σας επιτρέψουν να επανέλθετε σε κάποιον κύκλο που είχατε αποκοπεί και να κάνετε την επανεμφάνιση σας το Νοέμβριο πιο επίσημα. Η ανάπτυξη συνεργασιών και αλληλοϋποστήριξης από το παρασκήνιο θα είναι στην ατζέντα, αν και η βάση στήριξης σας ακόμη δεν είναι σταθερή και θα πρέπει να την περιχαρακώσετε λίγο. Η υποστήριξη σας από ομάδες είναι προς το παρόν περιορισμένη, όμως έχετε λίγους ισχυρούς φίλους.

Για τους Υδροχόους είναι περίοδος ανάπτυξης ομάδων, με την παροχή ενός χώρου συνάθροισης και μάζωξης να διευκολύνει τα σχέδια σας και να επιτρέπει την ανάπτυξη ενός καλού ομαδικού κλίματος. Στις ομάδες θα παρουσιαστούν βεβαίως και αντιρρησίες που θα πρέπει να διαχειριστείτε, ενώ τα απρόοπτα με ραντεβού που δε θα τηρούνται θα είναι επίσης στην  ημερήσια διάταξη. Προς το παρόν η φήμη σας δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, αν δουλέψετε όμως μεθοδικά και σε βάθος χρόνου, θα ανακάμψετε.

Για τους Ιχθύς είναι περίοδος επαγγελματικής επέκτασης με τη φήμη σας να αναπτύσσεται, καθώς σας ανατίθεται η ευθύνη ολοκλήρωσης έργων, που φέρετε εις πέρας με ευκολία και χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Θα υπάρξουν ωστόσο και κάποια ζητήματα οικονομικά που θα σας ταλαιπωρήσουν με απρόοπτα έξοδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, ενώ κάποια οικογενειακά ζητήματα θα επανέλθουν από παλιά να ζητήσουν την προσοχή σας και να μειώσουν κάπως το χρόνο που θα διαθέσετε στην εργασία.

vpapadolias
Πολύ έμπειρο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1163
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009
Ηλικία : 45
Τόπος : Αθήνα

http://astro-journal.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης