Ημέρες του Σκορπιού

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Ημέρες του Σκορπιού

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Νοε 03, 2009 11:46 am

Εάν είσαι Σκορπιός και έχεις γεννηθεί:

- Στις 28 Οκτωβρίου ή
- Την 1η Νοεμβρίου ή
- Την 10η Νοεμβρίου ή
- Την 19η Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επίδραση του Πλούτωνα (Σκορπιός) και του Ήλιου (Ένα). Σκοπός σου είναι η ανεξαρτησία και η διάκριση. Εξωτερικά μπορεί η ζωή σου να έχει πολλές δυσκολίες και κακοτυχίες (Σκορπιός). Μπορείς να τις ξεπεράσεις με δύο τρόπους. Χρησιμοποιώντας ωμή δύναμη χωρίς καμία ηθική, ή παίρνοντας την ευθύνη της δύναμης σου και προχωρώντας μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη δικαιοσύνη. Είναι σίγουρο ότι θα είσαι τελειομανής, απόμακρος και μυστηριώδης για τους άλλους. Κι ότι επίσης δε θα νιώθεις και πολύ καλά στις υπερβολικά συναισθηματικές σχέσεις. Πρέπει να μάθεις να διατηρείς την πίστη σου και να μην πιστεύεις ότι στον κόσμο επικρατεί ο πιο αδυσώπητος. Επίσης να διαχειρίζεσαι τίμια την εξουσία.

Διάσημα άτομα με αυτή την ημ/νία γέννησης:

- Bill Gates (Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft)
- Jody Foster (Τζόντυ Φόστερ, ηθοοποιός)

Εάν είσαι Σκορπιός και έχεις γεννηθεί:

- Στις 29 Οκτωβρίου ή
- Την 2η Νοεμβρίου ή
- Την 11η Νοεμβρίου ή
- Την 20η Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επίδραση του Πλούτωνα (Σκορπιός) και της Σελήνης (Δύο). Σκοπός σου είναι να βιώσεις σε βάθος τις εναλλαγές των συναισθημάτων σου με τέτοιο τρόπο ώστε από τη μία να μην απωλέσεις τον αυτοέλεγχο σου αλλά από την άλλη να μην χάσεις και τη συναισθηματικότητα σου. Προκειμένου να το κάνεις αυτό παλινδρομείς μεταξύ της αυτοαπομόνωσης (προκειμένου να ελέγξεις τον εαυτό σου) και της ανάγκης για συναισθηματική επικοινωνία. Μπορεί να ασχολείσαι με κάποιο μοναχικό μεν, δημιουργικό δε επάγγελμα όπως ένας καλλιτέχνης ή ένας ποιητής. Έχεις ανάγκη να εκφράζεις το συναίσθημα, αλλά πρέπει να προσέξεις να μην ευτελίσεις αυτή την ανάγκη και καταλήξεις να δημιουργείς δράματα από το κάθε τι.

Διάσημα άτομα με αυτή την ημ/νία γέννησης:

- Fiodor Dostoyevski (Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, συγγραφέας)
- Robert Kennedy (Ρόμπερτ Κέννεντυ, υπουργός δικαιοσύνης των ΗΠΑ και υποψήφιος για την προεδρία)

Εάν είσαι Σκορπιός και έχεις γεννηθεί:

- Στις 30 Οκτωβρίου ή
- Την 3η Νοεμβρίου ή
- Την 12η Νοεμβρίου ή
- Την 21η Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επίδραση του Πλούτωνα (Σκορπιός) και του Δία (Τρία). Σκοπός σου είναι να ξεπεράσεις την αντίδραση σου προς κάθε μορφής εξουσία με το να αφιερωθείς σε ένα υψηλότερο σκοπό και να καταθέσεις στην υπηρεσία αυτού όλη τη γνώση, την εμπειρία και τις ικανότητες ηγεσίας σου. Δυνατό σημείο σου το ότι έχεις βάλει να εξεταστούν στην πράξη οι πεποιθήσεις σου. Κι αυτο το κάνεις με το να παίρνεις πάνω σου όλα τα μεγάλα έργα. Πρέπει να προσέχεις την υπερβολή σε αυτό και να επιτρέπεις να σε επιβραβεύουν, όταν το "αξίζεις". Είσαι ανεξάρτητος αλλά και δίκαιος και πάνω σε αυτά τα δύο βασίζεις τις σχέσεις σου. Ανάλογα με το πόσο αγνός είσαι μέσα σου, μπορεί να θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο ή απλά να έχεις υπέρμετρη φιλοδοξία.

Διάσημα άτομα με αυτή την ημ/νία γέννησης:

- Grace Kelly (Γκρέις Κέλλυ, ηθοποιός και πριγκίπισσα του Μονακό)
- Charles Bronson (Τσαρλς Μπρόνσον, ηθοποιός)

Αν έχεις γεννηθεί:

- Στις 22 Οκτωβρίου
- Στις 31 Οκτωβρίου
- Την 4η Νοεμβρίου
- Στις 13 Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επιρροή του Πλούτωνα (Σκορπιός) και του Ουρανού (τέσσερα). Είσαι άτομο που δίνει μεγάλη σημασία στο να έχει μία ατομική ταυτότητα, αλλά σκοπός σου είναι να καταλάβεις ότι η ατομικότητα σας πρέπει να λειτουργεί ενωτικά κι όχι διαχωριστικά. Σου αρέσει η αλλαγή και είσαι κατάλληλος να λειτουργείς σαν καταλύτης στο να γίνονται αλλαγές. Είσαι καλός στο να διαχειρίζεσαι αντιθέσεις και απόψεις που συγκρούονται και καλείσαι συχνά να βρεις τις δύσκολες λύσεις σε καταστάσεις έντονων διαπραγματεύσεων. Το πρόβλημα σου είναι ότι θέλεις πάντα να αισθάνεσαι ξεχωριστός κι έτσι δεν πειθαρχείς. Ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για την εξερεύνηση παρά για τον ίδιο το στόχο.

Διάστημα άτομα με αυτό το συνδυασμό:

- Robert Lewis Stevenson (Ρόμπερτ Λιούις Στήβενσον, συγγραφέας του Ροβινσώνα Κρούσου)

Αν έχεις γεννηθεί:

- Στις 23 Οκτωβρίου
- Την 5η Νοεμβρίου
- Στις 14 Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επιρροή του Πλούτωνα (Σκορπιός) και του Ερμή (πέντε). Σκοπός σου είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς τα ταλέντα σου χωρίς να ταυτίζεσαι με τις καταστάσεις. Θα πρέπει να μάθεις να μένεις μακριά από ό,τι σε αποπροσανατολίζει και να διατηρείς πάντα τη συγκέντρωση σου στο στόχο. Στοίχημα στη ζωή σου είναι το πού ακριβώς θα χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου. Μπορεί να τα θέσεις στην υπηρεσία αυτών που έχουν ανάγκη ή μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις για τη δική σου άνοδο. Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να χάσεις το μέτρο. Μπορεί να θυσιάσεις περισσότερα ή απολύτως τίποτα για τους άλλους. Η αίσθηση του μέτρου και στου αρχικού στόχου δεν πρέπει σου διαφεύγει ποτέ.

Διάστημα άτομα με αυτό το συνδυασμό:

- Vivien Leigh (Βίβιαν Λη, ηθοποιός)
- Prince Charles (Πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας)

Αν έχεις γεννηθεί:

- Στις 24 Οκτωβρίου
- Την 6η Νοεμβρίου
- Στις 15 Νοεμβρίου

αναμινγύεις την επιρροή του Πλούτωνα (Σκορπιός) και της Αφροδίτης (έξι). Σκοπός σου είναι να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα χρησιμοποιώντας την προσωπικότητα και τα χαρίσματα σου. Αυτό μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα (μπορεί να αποδειχθείς φιλάνθρωπος και με καλή ψυχή) ή αρνητικά (μπορεί να χρησιμοποιείς τα χαρίσματα σου για να «ρίχνεις» τους άλλους). Η ευκολία είναι ένα θέμα με το χαρακτήρα σου, καθώς τείνεις να θέλεις πάντα να παίρνεις τον εύκολο δρόμο. Θα πρέπει να μάθεις στην έννοια της πειθαρχίας για να αποφεύγεις αυτές τις ευκολίες. Η Αφροδίτη σου δίνει μία αίσθηση του ωραίου κι αυτό σε κάνει να βάζεις ψηλά στάνταρντ και να επιδιώκεις το αισθητικά ή λειτουργικά τέλειο. Ωστόσο για να το επιτύχεις αυτό, θα πρέπει να δουλέψεις κι όχι απλά να το ονειρευτείς.

Διάστημα άτομα με αυτό το συνδυασμό:

- Στρατάρχης Ρόμελ, στρατηγός του Γ' Ράιχ

Αν έχεις γεννηθεί:

- Στις 25 Οκτωβρίου
- Την 7η Νοεμβρίου
- Στις 16 Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επιρροή του Πλούτωνα (Σκορπιός) και του Ποσειδώνα (επτά). Σκοπός σου είναι να καταφέρεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι και να τους διερύνεις τους ορίζοντες. Αυτό μπορεί να το κάνεις για καλό σκοπό, για το καλό των άλλων, μπορεί όμως και να τους ξεγελάσεις «πουλώντας» τους ιδανικά. Ταυτόχρονα όμως μπορεί κι εσύ να ξεγελαστείς πιστεύοντας ότι έχεις βρει το τέλειο ιδανικό και να απογοητευτείς. Κι ακόμα χειρότερα, αφού απογοητευτείς να καταλήξεις καιροσκόπος ή κυνικός και επικριτικός χωρίς ίχνος συναισθήματος και ανθρωπιάς. Αν καταφέρεις και διατηρηθείς μέσα στα όρια της πραγματικότητας και δεν «ξεφύγεις» στον κόσμο του ονείρου, μπορείς να βοηθήσεις τον κόσμο να καταλάβει ότι ζωή δεν είναι απλά να επιβιώνεις, αλλά χρειάζεται και το όνειρο, η τέχνη και η πίστη. Να προσέχεις τις εξαρτητικές σχέσεις που δημιουργούνται όταν προσφέρουμε βοήθειες σε άλλους.

Διάστημα άτομα με αυτό το συνδυασμό:

- Pablo Picasso (Πάμπλο Πικάσσο, διάσημος ζωγράφος)
- Maria Curie (Μαρία Κιουρί, φυσικός που με το σύζυγος της ανακάλυψε το ράδιο)

Αν έχεις γεννηθεί:

- Στις 26 Οκτωβρίου
- Την 8η Νοεμβρίου
- Στις 17 Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επίδραση του Πλούτωνα (Σκορπιός) και του Κρόνου (οκτώ). Σκοπός σου είναι να καταφέρεις να ξεπεράσεις τον ίδιο τον εαυτό σου. Γιατί αυτό; Γιατί ο Κρόνος σε κάνει να θέλεις έλεγχο πάνω σε όλα. Αυτό περιορίζει αναγκαστικά τη ζωή σου σε αυτά που μπορείτε να ελέγχεις. Δεν ανοίγεσαι σε πράγματα που δεν ξέρεις, γιατί φοβάσαι ότι δε θα μπορείς να τα ελέγξεις. Η ανάγκη για έλεγχο σε κάνει να είσαι υπερβολικός. Θέλεις όλα να είναι στην εντέλεια, δουλεύεις υπερβολικά και προτιμάς την τάξη και την πειθαρχία (ακόμη κι αν γίνεται αυταρχισμός) από την ελευθερία που θα σήμαινε άγνωστο. Τελικά αυτό καταλήγει σε μία ζωή «μαζοχιστική», όπου δεν αγαπάς τον εαυτό σου. Πρόκληση σου να ξεπεράσεις αυτό το στάδιο και να μάθεις να δέχεσαι την αγάπη, ακόμη κι αν αυτή δεν είναι δεδομένη και ασφαλής.

Διάστημα άτομα με αυτό το συνδυασμό:

- Hillary Clinton (Χίλαρυ Κλίντον, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, σύζυγος του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ)

Αν έχεις γεννηθεί:

- Στις 27 Οκτωβρίου
- Την 9η Νοεμβρίου
- Στις 18 Νοεμβρίου

αναμιγνύεις την επίδραση του Πλούτωνα (Σκορπιός) και του Άρη (εννιά). Σκοπός σου είναι να πείσεις τον κόσμο να σε ακολουθήσει σε ένα στόχο. Αυτό το κάνεις με το να βγαίνεις μπροστά και να δίνεις το παράδειγμα. Ο κόσμος σε ακολουθεί αλλά το ζήτημα είναι προς τα πού. Αν αυτό που επιθυμείς είναι το κοινό καλό, έχει καλώς. Αν όχι, τότε απλά θα πιέζεις τον κόσμο να κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να προσέχεις όμως. Στην πρώτη να μην υπερβάλλεις στη γενναιότητα και τη γενναιοδωρία σου και στη δεύτερη να μην πιέζεις υπερβολικά τους άλλους. Προσοχή να μην αφιερώνεσαι «τυφλά» σε αυτό που θεωρείς προσωπικό σου στόχο. Μπορεί να είναι κάτι που σου έχουν «υποβάλλει» και να εκμεταλλεύονται τη διάθεση σου να «τα δίνεις όλα». Το μέτρο είναι κάτι που θα πρέπει να μάθεις να το έχεις στη ζωή σου.

Διάστημα άτομα με αυτό το συνδυασμό:

- Linda Evans (Λίντα Έβανς, ηθοποιός)

Σημείωση: Η ερμηνεία της ημέρας που γεννήθηκες είναι μία συντομευμένη απόδοση από την εργασία της Linda Joyce “The day you were born” και η οποία πραγματεύεται ερμηνείες με βάση την αριθμολογική σημασία της ημέρας γέννησης μας. Εάν έχεις γεννηθεί στις 23 του μήνα, σου αντιστοιχεί το νούμερο 5 (3 2), ενώ αν έχεις γεννηθεί στις 12 σου αντιστοιχεί το νούμερο 3 (1 2). Σύμφωνα με την Joyce η αριθμολογική σημασία των ημερών αντιστοιχεί και σε μία πλανητική επίδραση. Το 1 στον Ήλιο, το 2 στη Σελήνη, το 3 στο Δία, το 4 στον Ουρανό, το 5 στον Ερμή, το 6 στην Αφροδίτη, το 7 στον Ποσειδώνα, το 8 στον Κρόνο, το 9 στον Άρη. Έτσι, εκτός από την επίδραση του ηλιακού ζωδίου, δρα επάνα μας και μία δεύτερη επίδραση βασισμένη στην ημέρα γέννησης. Ένα άτομο γεννημένο στις 23 / 3 δεν είναι απλά Κριός, αλλά έχει και επίδραση από τον Ερμή. Συχνά μάλιστα η επίδραση της ημέρας γέννησης είναι πιο προσωπική και κατανοητή μόνο από μας, χωρίς να είναι ορατή στους άλλους.
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

http://newageastrology.forumotion.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης