Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύ

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Πεμ Φεβ 21, 2013 10:41 am


Όλα τα γεγονότα συνδέονται μέσα από κυκλικές διαδικασίες και εναλλάσσονται από περιόδους χαλάρωσης και ομαλής έκβασης των πραγμάτων όπου ανακτούμε τις δυνάμεις μας,και σε περιόδους τρικυμίας και δύσκολων φάσεων όπου καλούμαστε να αποδικωποιήσουμε τα μηνύματα τους.

Μια τέτοια δύσκολη φάση είναι και η Πανσέληνος της Δευτέρας στην 7η μοίρα της Παρθένου και αφορά τα θέματα που βιώσαμε με την Σεληνιακή Έκλειψη της 28ης Νοεμβρίου στον άξονα των Διδύμων και του Τοξότη,όπου «πληροφορίες» αποκάλυψαν την συνολική εικόνα των ελλείψεων στην ζωή μας.

Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο Ερμής,ο οποίος για φέτος οι αναδρομές του γίνονται στα ζώδια του νερού με αίτημα του να «ακούσουμε» την εσωτερική μας φωνή ώστε να βρεθούν οι εναλλακτικές λύσεις που θα καλύψουν πολλές από τς ελλείψεις που μας ταλαιπωρούν και μας αναγκάζουν να αισθανόμαστε αβοήθητοι στο κέντρο ενός κύκλου όπου γύρω γύρω,μας περιτριγυρίζουν προβλήματα,ευθύνες και βάρη.

Αρωγός και ο Κρόνος με την δική ανάδρομη πορεία μέχρι τις αρχές του Ιουνίου δίνοντας μας τον χρόνο να απεγκλωβιστούμε από αυτόν τον κλειστό κύκλο,σχεδιάζοντας μια καινούργια στρατηγική πάνω σε καινούργια και διαφορετικά θεμέλια.
Θεμέλια όπου θα τα χαρακτηρίζει μόνο το συλλογικό πνεύμα , αλλά και η επίγνωση για τον τρόπο που μπορούν οι πράξεις μας στην καινούργια αυτή πορεία πλεύσης να επηρεάσουν τους άλλους.

Η εικόνα όμως που έχουμε προς το παρόν είναι θολή και πλασματική και το συναισθηματικό κενό μας αναγκάζει να «φανταζόμαστε» διάφορα,ανεβάζοντας στην επιφάνεια κάθε αρνητικό συναίσθημα,όπως γκρίνια,μιζέρια,προσβολές ,κουτσομπολιά και κτυπήματα κάτω από την μέση.

Ποια όμως τελικά είναι η αληθινή εικόνα?

Η αληθινή εικόνα που θα φανεί μετά τις 6 Απριλίου είναι μια κλεψύδρα.
Μια κλεψύδρα όπου οι κόκκοι της άμμου θα πέφτουν ένας ένας,μετρώντας τον χρόνο που μας χαρίζετε ώστε να ανθίσει ο σπόρος που φυτέψαμε πριν από 15 μέρες με την Νέα Σελήνη,με στόχο να δημιουργήσουμε με υπομονή και αξιοπρέπεια μια κοινωνία με περισσότερη δικαιοσύνη και λιγότερη φιλανθρωπία.

Ποσειδώνας λοιπόν Χείρωνας,Ήλιος,Ερμής και Άρης υποδέχονται και την Αφροδίτη στον άξονα Παρθένου και Ιχθύων για να μας τονίσουν ότι το τέλος των ψευδαισθήσεων είναι και η αρχή της Αλήθειας.
Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 1/7 του χάρτη σας τον τομέα των σχέσεων όχι μόνο με τους άλλους,αλλά και με τον εαυτό σας η εικόνα σας προδίδει και τα συναισθήματα σας.

Αν τονίζει τον 1ο σας οίκο,είναι γεγονός ότι ποτέ δεν τρέχετε γιατί βιάζεστε,η γλώσσα όμως του σώματος άλλα «λέει» και το αποτέλεσμα να μην λείψουν οι παρεξηγήσεις.Μην δώσετε όμως σημασία στην επιλογή των λέξεων αλλά στο τι κρύβεται πίσω από αυτές.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 7ο σας οίκο έχετε πράγματι κουραστεί για να αλλάξετε αυτήν την «βαρετή» σας την εικόνα.Μην λυπηθείτε όμως ευαίσθητα μου πλάσματα αν κάποιοι διαφωνούν.......αντανακλάτε τις δικές τους φοβίες και σίγουρα αυτό το διαισθάνεστε.


Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 2/8 του χάρτη σας,τον άξονα της ασφάλειας και των οικονομικών.

Αν η πανσέληνος τονίζει τον 2ο σας οίκο οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές για οικονομικές απολαβές από κοινές επενδύσεις σας φέρνουν αντιμέτωπους με φίλους που δεν εννοούν αυτά που λέτε και δεν λένε αυτά που εννοούν.Αφήστε τον χρόνο να διαλύσει την ομίχλη.

Αν η πανσέληνος τονίζει τον 8ο σας οίκο οι ελπίδες για τον από μηχανής θεό στα οικονομικά σας τελικά αποδεικνύονται φρούδες,και το «κυνήγι» για την τακτοποίηση ενός παλιού χρέους όχι μόνο σας κουράζει,αλλά γίνεστε και εριστικοί με άτομα που στην ουσία δεν φταίνε.Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να «δείτε» την πραγματική αλήθεια.


Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 3/9 του χάρτη σας,τα λόγια εκτός από πίκρα σας βάζουν μάλλον και σε μπελάδες.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 3ο οίκο του χάρτη σας,οι επιπλοκές και τα πισωγυρίσματα σε ένα θέμα που προωθείτε εδώ και πολλή καιρό σας στεναχωρεί και σας λυπεί. Εκείνο όμως που πραγματικά σας θλίβει είναι η μικροπρέπεια από τους ανθρώπους της διπλανής σας πόρτας αλλά μήπως κλεισμένοι στο καβούκι σας δεν μπορείτε να «δείτε» και λίγο πιο μακριά?

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 9ο σας οίκο η σιγή ιχθύος που τηρείτε εδώ και λίγο καιρό κάνει μια παρένθεση και ο λόγος σας λίγο βιαστικός και λίγο σαρκαστικός ξεσηκώνει τρικυμίες.Συγκρατηθείτε,αφού το γνωρίζετε καλά,ότι για τον μόνο που έχετε ευθύνη είναι μόνο ο εαυτός σας.


Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 4/10 του χάρτη σας τα πράγματα δεν φαίνονται όπως είναι και εξελίσσονται τελικά σε κάτι καλύτερο από το αναμενόμενο.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 4ο οίκο του χάρτη σας πολύς ο λαός μέσα στο σπίτι και αυτό σας ενοχλεί γιατί σας απορροφά από τα μαστορέματα που έχετε προγραμματίσει.Αλλά εσείς είστε οι τυχεροί της παρέας και τελικά κάθε εμπόδιο για καλό,γατί η βοήθεια που δέχεστε από όλους είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 10ο οίκο του χάρτη σας πονοκέφαλος φαίνεται πως είναι η δουλειά και η εργασία.....με το depon να είναι απαραίτητο.Δεν θα το χρειαστείτε όμως,υπάρχει και η εναλλακτική η θεραπεία που την προσφέρει άπλετα ο/η σύντροφος!


Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 5/11 του χάρτη σας η πρόκληση για αναθεωρήσεις ταυτίσεων που φρενάρουν την ανεξαρτησία σας είναι πράγματι σημαντικές.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 5ο οίκο του χάρτη σας τι άλλο θα μπορούσε να σας απογοητεύσει εκτός από αυτά τα δημοσιονομικά ?Θέματα σημαντικά για εσάς που όλο και κάτι παρουσιάζετε καθυστερώντας την ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη.Μια γνωριμία όμως από τα «παλιά» δίνει εγγυήσεις για την τακτοποίηση τους .Μην την αφήσετε να «φύγει»,εξετάστε με σαφήνεια και σοφία κάθε προοπτική.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 11ο οίκο του χάρτη σας το «παλιό» ειδύλλιο που πρόσφατα αναβίωσε μέσα από τις στάχτες καθυστερεί να δώσει τους καρπούς που τόσο έχετε ανάγκη.Μην αποθαρρύνεστε όμως έχει ο καιρός γυρίσματα και ο χρόνος αυτήν την περίοδο σας ευνοεί και σας αποδεσμεύει σιγά σιγά από εξαρτήσεις και πάθη ανεξέλεγκτα.


Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 6/12 του ωροσκοπίου σας πισώπλατα τα μαχαιρώματα,για αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στην παρορμητικότητα σας.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 6ο οίκο του χάρτη σας με τον κυβερνήτη σας να ταλαντεύεται μεταξύ της παθητικής ή της ενεργητικής δράσης το μόνο που μπορείτε προς το παρόν είναι να προστατεύσετε κάθε προσωπικό σας δεδομένο.Αφήστε τους ανταγωνισμούς στον τομέα της εργασίας για λίγο αργότερα.

Αν η πανσέληνος τονίζει τον 12ο οίκο του χάρτη σας ένα «μπουλούκι» συναδέλφων έχει την εμμονή να σας πετάξει στον Καιάδα.Για αυτό πριν παραδώσετε κάθε εργασία ελέγχετε ξανά και ξανά με κάθε λεπτομέρεια για να αποφύγετε θλίψη και ενοχές.


Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης