Η Νέα Σελήνη του Μάρτη στον άξονα Ιχθύων και Παρθένου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Η Νέα Σελήνη του Μάρτη στον άξονα Ιχθύων και Παρθένου

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Κυρ Μαρ 10, 2013 2:10 am

Μια καινούργια ιδέα «γεννιέται», αύριο με την Νέα Σελήνη στην 21η μοίρα των Ιχθύων στον 5ο οίκο του χάρτη της.Μια ιδέα που έχει να κάνει με την αίσθηση του κενού που αισθανόμαστε μέσα στους μικρούς και πλαστούς μας κόσμους .Η παρουσία δε του Κρόνου στον 1ο οίκο του χάρτη της Νέας Σελήνης ενισχύει την ανάγκη να διαφοροποιηθούμε από το παρελθόν,παραμένοντας εστιασμένοι όμως στο παρόν,προετοιμάζοντας το εσωτερικό μας παιδί να αντιμετωπίσει και να οργανώσει δυναμικά το μέλλον.

Κατευθύνσεις δίνουν, από την μια ο Ερμής που ψιθυρίζει στον Ήλιο να σκεφτεί μήπως υπάρχει κάτι άλλο από αυτά που βλέπει,κάτι άλλο που μπορεί να μετρήσει,κάτι άλλο που μπορεί να χειριστεί και να ελέγξει,
και από την άλλη η Αφροδίτη που τον αγκαλιάζει με αγάπη και τρυφερότητα επιβεβαιώνοντας τον,
ότι η ανισότητα στην ζωή είναι μέρος του παιχνιδιού και πως ο μόνος τρόπος για να βγεί νικητής είναι να ακολουθήσει το ένστικτο του ,ανακαλύπτοντας τρόπους ώστε να συνδέσει το παλιό με το καινούργιο καθορίζοντας στόχους ,όπου η εμπιστοσύνη στις δικές του δυνάμεις θα αποτελέσει και το θεμέλιο για την ασφάλεια του.

Ο σκοπός όλης αυτής της μυστικιστικής τελετουργίας που συμπίπτει με την περίοδο της Αποκριάς,είναι για να προετοιμαστεί ο Ήλιος για τις αλλαγές που θα διεκδικήσει ο Άρης με την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού,
διεκδικώντας όμως και ο Ήλιος με τη σειρά του το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς παρουσίας στο σκληρό αυτό παιχνίδι της ζωής ελευθερώνοντας μέσα από εμπειρίες την σκέψη του από εμμονές,ταμπού και ίντριγκες.Αν η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον ‘αξονα 1/7 του χάρτη σας ,ομάδα μπάσκετ συμπλήρωσε η παρουσία των έξι πλανητών στον δικό σας άξονα.Και μπορεί ο αγώνας να ήτανε σκληρός με μια «θάλασσα» ιδρώτα,αλλά τα τρίποντα που σημειώσατε ήταν πράγματι πολύ πετυχημένα,

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 1ο οίκο του χάρτη σας ,το άγχος να γίνεται αποδεκτός σας έδωσε την δύναμη να δημιουργήσετε διάφορα με μια αξιοθαύμαστη συνέπεια.Με τον Άρη από αύριο στον 2ο σας οίκο,η δημιουργικότητα όμως απαιτεί εκτός από συνέπεια .......και μια άριστη οργάνωση.Εύκολο για σας δεν είναι αλλά το έχετε πια διαπιστώσει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται !

Άν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 7ο σας οίκο,η προσοχή στα λόγια και τις συμφωνίες πράγματι έχουν δώσει μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα και αποφύγατε αρκετές αντιπαραθέσεις.Με τον Άρη όμως από αύριο στον 8ο σας οίκο το ένστικτο σας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι άλλοι......άλλα λένε και άλλα αισθάνονται.Προσοχή λοιπόν σε κάθε συμφωνία και κρατήστε έναν άσσο στο μανίκι σας.

Αν η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον άξονα 2/8 του χάρτη σας,οριοθετείστε τα όρια της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης.γιατί η παρουσία των πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων απαιτεί την ανανέωση της ενέργειας σε πολλούς τομείς από την ζωή σας.

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 2ο σας οίκο,τον τομέα των οικονομικών, η πόρτα που έχετε ανοίξει στην συνήθεια να απορρίπτετε προτάσεις που προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις πράγματι είναι αρκετά εποικοδομητική και χρήσιμη,και η είσοδος του ΄’Αρη στον 3ο σας οίκο από αύριο δημιουργεί προοπτικές να κλείσουν κάποιες τρύπες Αλλά τελικά τα έξοδα είναι παραπάνω από τα έσοδα και αυτό σας γυρίζει πάλι πίσω.Θέλει δύναμη και σθένος να συνεχίσει αυτή η πόρτα να παραμένει «ανοιχτή» και σίγουρα το έχετε καταλάβει.

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 8ο οίκο του χάρτη σας οι εκπλήξεις με την αναδρομή του Ερμή για «κάτι» που θεωρούσατε χαμένο είναι εκτός από θειικές και το μικρό σας μυστικό.Με την είσοδο του Άρη στον 9ο σας΄οίκο η αίσθηση ότι αντικαταστήσατε την χαμένη σας εμπιστοσύνη και ευτυχία, ανατρέπεται από την διαπίστωση ότι το υπέροχο σας αυτό μυστικό κυκλοφορεί όχι μόνο εν οίκω,αλλά και εν δήμω.Μην αφεθείτε απλά στον θυμό και την αγανάκτηση και επαναπροσδιορίστε ποιούς τελικά μπορείτε να εμπιστεύεστε.


Αν η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον άξονα 3/9 του χάρτη σας η ένταση φέρνει αφηρημάδα και η αφηρημάδα μειωμένα αντανακλαστικά για αυτό προσοχή μεγάλη από παραβάσεις της τροχαίας μέχρι και ατυχήματα.Συγκεντρωθείτε!

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 3ο οίκο του χάρτη σας,τα παθήματα έχουνε γίνει και μαθήματα με τις δικές σας πλέον προτεραιότητες να είναι οι ξεκάθαρες και οι σταράτες οι κουβέντες,έστω και αν αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο.Οι Αλήθειες που φαίνεται μόνο το μισό τους το κομμάτι,για εσάς θεωρούνται απειλή και η είσοδος του Άρη στον Κριό σας προκαλεί να ψάξετε και το άλλο μισό κομμάτι,το κρυφό,Ένα δυνατό κίνητρο για εσάς να απεξαρτηθείτε από παρελθόν .

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 9ο οίκο του χάρτη σας,μήπως η αισιοδοξία και οι ελπίδες ότι με τις τελευταίες σας κινήσεις οι εκκρεμότητες στα οικονομικά τακτοποιούνται άμεσα ,ανήκει τελικά στην σφαίρα της φαντασίας? Μήπως χρειάζεται χρόνος για να το παλέψετε λίγο ακόμα? Δεν είναι δα τόσο τραγικό ούτε και τόσο μοιραίο! Δείτε το σαν ευκαιρία να αποδείξετε για μια ακόμη φορά πόσο μαχητικός και αποτελεσματικός μπορείτε να γίνετε σε εργασίες που χρειάζονται γνώσεις ειδικές και πραγματικά καινοτόμες.


Αν η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον άξονα 4/10 του χάρτη σας οικογένεια και καριέρα δημιουργούν από τη μια αντιπαραθέσεις και από την άλλη απογοητεύσεις

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 4ο σας οίκο,η έμφυτη σας αισιοδοξία και γενναιοδωρία να αλληλοστηριχτείτε με συγγενείς κοντινούς και μακρινούς έχει καταλήξει τελικά όχι μόνο να χαθεί απλά η ησυχία, αλλά ακόμα και αυτή η ερωτική επιθυμία.Κίνητρο για εσάς να ανάψει με την είσοδο του ‘Αρη στο ζώδιο του Κριού,το πράσινο το φως για να δείξετε ποιος τελικά είναι το αφεντικό μέσα στο σπίτι.Οι οικονομικές σας όμως δυνατότητες όμως προς το παρόν για να μπει μαι τάξη και σειρά είναι σχετικά.....αδύναμες,και το μόνο που σας μένει είναι με την φιλοσοφική ικανότητα που σας διακρίνει,να βάλετε τα όρια στις απαιτήσεις ένθεν και ένθεν,εκείθεν και εντεύθεν.

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 10ο οίκο του χάρτη σας μήπως παρόλες τις φιλότιμες σας προσπάθειες να κερδίσετε τις εντυπώσεις αγνοείτε ή σνομπάρετε τις απόψεις των άλλων? Μήπως με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο είστε για τους συνεργάτες που αναζητάτε ένα μυστηριώδες βιβλίο που αδυνατούν να διαβάσουν ? Τις απαντήσεις τις δίνει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού,τονίζοντας σας ότι οι ακραίες αυτές συμπεριφορές δεν βοηθάνε στην υλοποίηση των μακροχρόνιων σχεδίων και πλάνων.Είστε πράγματι πανέξυπνος και ο Δίας από τον 1ο σας οίκο σίγουρα θα σας οδηγήσει να αντιληφθείτε την πραγματικότητα.


Αν η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον άξονα 5/11 του χάρτη σας οι εναλλαγές στους ρόλους φίλων που γίνονται εχθροί και εχθροί που γίνονται φίλοι,προκαλούν ένα μπέρδεμα που σας προβληματίζει.


Άν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 5ο σας οίκο έχετε πάρει μεγάλη φόρα να απελευθερώσετε κάθε δυσάρεστη ανάμνηση που σας περιορίζει,και η έκφραση σας με την πλειάδα των πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων σας παρασύρει να εκφράζεστε ελεύθερα δίχως αναστολές είτε στον ερωτικό τομέα είτε στον επαγγελματικό ,εισπράττοντας «δώρα» για πρώτη φορά στην ζωή σας μέσα από την αναγνώριση της προσωπικότητας σας.Η είσοδος όμως του Άρη στο ζώδιο του Κριού προκαλεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της εργασίας και να χαμηλώσετε τους τόνους αν κάποιος σας δείξει το άλλο του το πρόσωπο.Θεωρήστε τον απλά,σαν τον καθρέφτη που σας ζητά να αντιληφθείτε με σαφήνεια και το δικό σας κρυμμένο πρόσωπο.

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 11ο σας οίκο είναι πράγματι τέλεια η αίσθηση ότι έχετε δίπλα σας άτομα που μοιράζονται μαζί σας μια ιδέα για έναν κοινό σκοπό.Αλλά γιατί εσείς αισθάνεστε ότι βαδίζετε μόνοι ?Μήπως γιατί ο ερμής σας ψιθυρίζει ότι αυτή η θαυμάσια ιδέα μπορεί αργότερα να αποδειχθεί ένα μέγα λάθος? Μήπως γιατί η είσοδος του ΄Αρη στο ζώδιο του Κριού πυροδοτήσει παιχνίδια εξουσίας και σας αναγκάσει να δραστηριοποιηθείτε με την έννοια του κατεπείγοντως? Μαθημένα όμως τα βουνά από τα χιόνια,γιατί εσείς γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα χιόνια του Μάρτη δεν κρατάνε και πολύ.Αν η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον άξονα 6/12 του χάρτη σας η διαύγεια και η καθαρότητα στις σχέσεις όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας αποτελεί πρωταρχικό ζήτημα με την Νέα αυτή Σελήνη.

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 6ο οίκο του χάρτη σας πολλές οι εμπειρίες του παρελθόντος με τον τομέα της εργασίας να έχει απαιτήσει τώρα τελευταία την αποδέσμευση από λάθη και πειράματα του παρελθόντος .Οι απαιτήσεις όμως συνεχίζονται και η βοήθεα που έχετε από πολλούς δεν φτάνει για την αποκατάσταση των ζημιών.Μην τους προκαλείτε με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Κριού αποφεύγοντας να αναλάβετε δουλειές που σας κουράζουν ή και απεχθάνεστε.Θα σας πυροβολήσουν!

Αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον 12ο οίκο του χάρτη σας η αναδρομή στο παρελθόν που έφεραν οι 6 πλανήτες από το ζώδιο των ιχθύων αφορούσε πολλούς από τους τομείς της ζωής σας.Η είσοδος του Άρη στον 1ο σας οίκο αντανακλά τα συναισθήματα αυτής της αναδρομής και η φωτιά για τα οικονομικά σας και την ασφάλεια τους μέσω της εργασίας φουντώνει επικίνδυνα με απώτερο σκοπό την νίκη.Μήπως είναι όμως καλύτερα να περιμένετε για λίγο μέχρι να καταλαγιάσει το συναίσθημα της θλίψης και της απογοήτευσης από αυτούς που σας έχουνε προδώσει?Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης