Η Πανσέληνος ατην 7η μοίρα του Ζυγού

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Η Πανσέληνος ατην 7η μοίρα του Ζυγού

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Σαβ Μαρ 23, 2013 10:12 am

Μετά τα τελευταία γεγονότα το μήνυμα που μεταφέρει η Πανσέληνος της Τετάρτης στην 7η μοίρα του Ζυγού το οποίο απευθύνεται μεν ανοιχτά προς το οικονομικό κατεστημένο αλλά και σε κάθε μορφή εξουσίας είναι ιδιαίτερα ισχυρό.

Έχει την υπογραφή του Πλούτωνα,όπου η θέση του στον 7ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου δηλώνει την αναίρεση της ψήφου εμπιστοσύνης προς κάθε κατεύθυνση,βάζοντας τέλος στην ανοχή στα παιχνίδια χειραγώγησης ,τονίζοντας ότι το αντίτιμο για να παραμένουν «αυτές» ζωντανές μπορεί να είναι η ανεξέλεγκτη οργή και βία.

Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι η Αφροδίτη,ο δείκτης της αγάπης αλλά και του χρήματος.
Η θέση της στον 10ο οίκο του χάρτη με την συμμετοχή του Ήλιου,του Άρη και του Ουρανού αποκαλύπτει την πρόθεση για άμεση αναγνώριση του αναφαίρετου δικαιώματος για Ισότητα,Ελευθερία και Δικαιοσύνη,διεκδικώντας την αλλαγή πλεύσης στις απαιτήσεις της κάθε εξουσίας,οικονομικής και μη, με την διάθεση συμβιβασμού να έχει σαν προυπόθεση την εξασφάλιση της ατομικότητας.

Σημαντικό και ηγετικό ρόλο στον χάρτη έχουν εξίσου ο Δίας και ο Κρόνος που σηματοδοτούν τον άξονα της Δικαιοσύνης .
Θέτουν ερωτήματα,όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό,όπου μέσα σε αυτό το πολυφωνικό εκρηκτικό κλίμα ,όπου όλοι έχουν το «κλειδί» επί παντός επιστητού,δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά.

Ο Δίας,ισχυρός από το ζώδιο των Διδύμων,στον 12ο οίκο του χάρτη,καλεί να αναλυθεί το πραγματικό κίνητρο αυτής της συναισθηματικής αναταραχής και ο Κρόνος ανάδρομος,με την σειρά του προτρέπει να θυμηθούμε παρόμοιες εγωισιτικές επιλογές που είχαμε κάνει στο παρελθόν σε ανάλογες καταστάσεις, και που τελικά οδήγησαν και οδηγούν να γινόμαστε ένα με την κάθε μορφή εξουσίας.

Και οι δύο μαζί λοιπόν,ζητάνε «σιωπηλά» να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο των τακτικών χειραγώγησης καλώντας μας να διαχωρίσουμε την θέση μας από την δίψα για πλούτο και έλεγχο, διοχετεύοντας την δύναμη μας σε εποικοδομητικά κανάλια για να αλλάξουμε ριζικά την κατεύθυνση της ζωής μας.
Ώστε η δυναμική του τετράγωνου των Ουρανού και Πλούτωνα να αποτελέσει μια ισχυρή κινητήρια δύναμη για την Φώτιση και την Υλοποίηση αναγκαίων αλλαγών της κοινωνίας αλλά και της προσωπικής μας ζωής.Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 1/7 του χάρτη σας ,τον τομέα των σχέσεων οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις κάτι «θέλουν» να σας πουν!

Αν η πανσέληνος τονίζει τον 1ο οίκο του χάρτη σας .με τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη να πρωταγωνιστεί των αντιπαραθέσεων,θεωρήστε ότι έχει έρθει η ώρα να μάθετε την αληθινή φύση των διαπροσωπικών σας σχέσεων.Για το πως μπορεί να εκφραστεί η προσωπική ακεραιότητα με ειλικρίνεια και χωρίς ψευτοπαλληκαρισμούς,διεκδικώντας το μερίδιο της Αγάπης που της αναλογεί.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 7ο οίκο του χάρτη σας,πράγματι ένας αληθινός πολεμιστής κατακτά τον κόσμο με την νεανικότητα της σκέψης και την ζωντάνια του κορμιού του.Και αν κάποιοι τολμήσουν να πουν την άποψη τους, μην αφήσετε την αδρελανίνη να σας «κάψει» .....ακούστε τους,μπορεί να θέλουν να βοηθήσουν!

Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 2/8 του χάρτη σας ,τον τομέα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης,πόσο σίγουροι μπορεί να είστε για την φωτεινή και την σκοτεινή πλευρά των ατόμων που ζητάνε ή προσφέρουν αυτό το «κάτι» που σας λείπει?

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 2ο σας οίκο του χάρτη σας υπάρχουν πράγματα που γνωρίζετε χωρίς να τα ακούσετε.Μάλλον ο κυβερνήτης σας από το ζώδιο των ιχθύων σας βοηθά να «διαβάζετε» την γλώσσα του σώματος από τους απέναντι, γέρνοντας τελικά την ζυγαριά προς το μέρος της έρευνας και όχι της δέσμευσης.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 8ο οίκο του χάρτη σας με τον κυβερνήτη σας,να σας παρακινεί πως έχετε την δύναμη να αλλάξετε τον κόσμο,βεβαιωθείτε για αρχή ότι η έμπνευση αυτή ,είναι πράγματι για τώρα εφικτή.Τα ιδανικά λοιπόν σε δράση....αλλά είστε σίγουροι ότι τα άτομα που μοιράζονται μαζί σας το ίδιο αυτό ιδανικό μπορείτε να τα εμπιστευτείτε?


Αν η Πανσέληνος τονίζει τον άξονα 3/9 του χάρτη σας,η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει!

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 3ο οίκο του χάρτη σας ,με τον κυβερνήτη σας να σας προτρέπει να σπάσετε τα δεσμά της σκλαβιάς και της δουλείας,μάλλον σας έχει συνεπάρει το πνεύμα της εθνικής μας της γιορτής.Και κρατώντας ψηλά το λάβαρο της ελευθερίας απαγορεύετε σε όλους ακόμα και να τολμήσουν να διαφωνήσουν μαζί σας .Ελευθερία όμως είναι το δικαίωμα του άλλου να διαφωνεί και δυστυχώς ή........ ευτυχώς θα πρέπει αυτό να μάθετε να το σέβεστε.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 9ο οίκο του χάρτη σας τα πράγματα ,αλήθεια, κινούνται με την ταχύτητα του φωτός με τις εκπλήξεις δε,να σας κρατάνε σε κατάσταση συναγερμού.Ο κυβερνήτης σας όμως ο ουρανός από το ζώδιο του κριού σας χαρίζει αποφασιστικότητα ώστε να βρίσκετε γρήγορες και δυναμικές λύσεις,αλλά .........και ένα παιδικό αυθορμητισμό που μέσα σε όλο αυτό χάος μπορεί να πείτε κάτι που αργότερα θα εύχεστε να μην το είχατε πει.


Αν η Πανσέληνος τονίζει τον άξονα 4/10 του χάρτη σας ,έχει έρθει ο καιρός να πάρετε την απόφαση να διαχωρίσετε την θέση σας από εμμονές και έριδες.

Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον 4ο οίκο του χάρτη σας ,ενώ με τον κυβερνήτη σας στο ζώδιο του ζυγού θα έπρεπε να είστε ο ειρηνοποιός των ημερών,μάλλον αυτήν την φορά φαίνεστε στους άλλους σαν .......ο ταραχοποιός.Και η αιτία ? το παθιασμένο αίσθημα δικαίου που σας κατακλύζει γιατί οι «αντίπαλοι» σας εκτός από χειριστικοί απέναντι σας ,επιπλέον θεωρούν πως δεν γνωρίζετε τι πραγματικά ζητάτε.Βεβαιωθείτε για την αιτία που αξίζει να αγωνίζεστε και υπερασπιστείτε την προσεκτικά και με υπομονή.

Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον 10ο οίκο του χάρτη σας,ποια σελίδα της ζωής σας γράφει ζήλειες ,κακίες και πισώπλατα μαχαιρώματα ? Αυτή των εργασιακών κύκλων που κινείστε,και οι «φωνές» από τα παλιά να σπέρνουνε ζιζάνια.Ο κυβερνήτης σας όμως από το ζώδιο του σκορπιού επισημαίνει να μην πάρετε την μπάλα που κάποιοι σας πετάνε,γιατί σε αυτό το παιχνίδι της ζωής δεν έχετε θέση όχι μόνο σαν παίκτης αλλά ούτε καν σαν θεατής ή οπαδός.


Αν η Πανσέληνος τονίζει τον άξονα 5/11 του χάρτη σας ,οι λύσεις καμιά φορά βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα πόδια ,για αυτό μην μην κοιτάτε μόνο προς τα πάνω.......μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση!

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 5ο σας οίκο,το ζεστό καλωσόρισες που δίνετε στους καινούργιους στο καράβι των "αδικημένων" όπου «ταξιδεύετε» δίνει την δύναμη και την χαρά να διασκεδάσετε όλοι μαζί απαλλαγμένοι για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.Η δε ανταλλαγή εμπειριών προσθέτουν σοφία και ωριμότητα που περιγράφει παραστατικά ο κυβερνήτης σας από το ζώδιο των ιχθύων,με τις επιλογές για τις προσωπικές αποφάσεις να είναι πολυάριθμες.

Αν η Πανσέληνος τονίζει τον 11ο οίκο του χάρτη σας,με τον κυβερνήτη σας από το ζώδιο των Διδύμων να δίνετε δείγματα τόλμης του «ευ αγωνίζεσθε» σε θέματα ερωτικά ,έχετε γίνει ο εμπνευσμένος δάσκαλος σε φίλους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα .Ο ενθουσιασμός να αγγίξετε την καρδιά και το μυαλό με την κοινή σας ιστορία είναι πράγματι σημαντικός,αλλά εξίσου σημαντικό είναι να αφηγηθείτε με ειλικρίνεια και τις δύο εκδοχές των δικών σας περιπετειών .


Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα 6/12 του χάρτη σας τα παιχνίδια εξουσίας,είτε φανερά είτε κρυφά έχουν τον πρώτο ρόλο.

Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον 6ο οίκο του δικού σας χάρτη,όσο και να θέλετε να βγάζετε τον καλό σας εαυτό «κάποιοι» είτε συγγενείς, είτε συνεργάτες παρεμβαίνουν μυστικά,ύπουλα και κρυφά.Το απροσδόκητο και ξαφνικό φως όμως που θα πέσει άπλετο πάνω στην συνολική εικόνα των σχέσεων σας με τα άτομα αυτά,θα δώσει όχι μόνο ηθική ικανοποίηση αλλά θα σας επιτρέψει να δραστηριοποιήσετε και όλα τα σχέδια σας τα μυστικά ,ώστε να μπει σε εφαρμογή ......το μεγάλο σας άλμα.Οργανωθείτε για να το πετύχετε,άλλωστε εσείς δεν φοβάστε την σκληρή δουλειά.

Αν η Πανσέληνος επηρεάζει τον 12ο οίκο του χάρτη σας η έντονη σας αύρα που προκαλούν οι δύο σας κυβερνήτες έχει ανάψει για καλά την φωτιά στον εργασιακό σας χώρο.Και το γάντι που σας έχουνε πετάξει αφορά κατά πόσο μπορείτε να αποδείξετε την αξία σας.Με σύνεση,υπομονή και προσοχή ή με μια ανούσια πάλη εξουσίας

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης