Η Νέα Σελήνη του Απρίλη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Δευ Απρ 08, 2013 6:59 am


Οι διαφορές στον χάρτη της Πανσελήνου πριν από 15 μέρες με τον χάρτη της Νέας Σελήνη αύριο Τετάρτη στην 21η μοίρα του Κριού δεν είναι και πολύ μεγάλες,με τα έντονα συναισθήματα της άδικης ανισότητας αυτές τις τελευταίες 15 μέρες,να δημιουργούν την γέννηση μιας απόφασης ώστε να εκφραστεί η αντίθεση στην πόλωση της αδράνειας και της ανοχής.

Η επικράτηση του στοιχείου της φωτιάς και της παρορμητικής ιδιότητας στον χάρτη της Νέας Σελήνης σηματοδοτούν τον ενθουσιασμό και την δύναμη της επιθυμίας να αντιστραφεί η πολικότητα,που σαν μέλη μιας απρόσωπης μάζας εκφράσαμε ακραία φέρνοντας την διόγκωση των προβλημάτων με μορφή χιονοστοιβάδας.

Ο «γάμος» των ήλιου/σελήνης και αφροδίτη/άρη τονίζουν την ανάγκη να διευρύνουμε την σφαίρα του Εγώ στην σφαίρα του Εμείς μέσα στα πλαίσια μιας κοινής συλλογικής πορείας,ώστε να δοθεί ένα τέλος στα παιχνίδια του στρουθοκαμηλισμού που παίζουν οι οικονομικές και πολιτικές εξουσίες .

Από την άλλη,εγγυήσεις για το αποτέλεσμα δεν υπάρχουν με το μισό τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το ενάμισυ τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ερμή,σηματοδοτώντας πιθανά λάθη και πισωγυρίσματα,αλλά κατά τον Ηράκλειτο «Ποταμώ ουκ έστιν εμβήναι δις τω αυτώ» ....... «δεν μπορείς να μπείς δύο φορές στο ίδιο ποτάμι»

Καταλυτική η αναδρομή του Πλούτωνα δύο μέρες μετά από το καινούργιο αυτό φεγγάρι για τα λόγια αυτά του Ηράκλειτου,που θα υποδείξει στον καθένα ατομικά πως να αντιστρέψει την δική του πολικότητα,πως να αναπτύξει το δικό του προσωπικό δυναμικό ,πως να θεσπίσει αλλαγές με όραμα το μέλλον,επιλέγοντας τον τρόπο δράσης και αντίδρασης του.


Αν ο Ήλιος σας ανήκει στο δίπολο Κριού/Ζυγού ή αν η Νέα αυτή Σελήνη τονίζει τον άξονα 1/7 του χάρτη σας τον τομέα των σχέσεων,το δικαίωμα για αρμονικές σχέσεις αντιστοιχεί στην υποχρέωση για ειλικρίνεια μέσα σε αυτές........

Κριός ή 1ος οίκος

Το πρώτο βήμα σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη για να αποκτήσετε την φήμη του κυρίαρχου του παιχνιδιού στον τομέα της καριέρας και της εργασίας,και σαν τον βρεγμένο που δεν φοβάται την βροχή η έμφυτη σας ειλικρίνεια που...... σκοτώνει,»δυναμώνει» την βροχή.Μην βιάζεστε , δεν μπορείτε πάντα να παλεύετε με τα στοιχεία της φύσης για αυτό προφυλαχτείτε κάτω από μια ομπρέλα ή μια σκηνή.Και κάντε το επόμενο σας βήμα επενδύοντας στην υπομονή ώστε να γίνετε περισσότερο αποδοτικός στον τομέα αυτόν .Μόνο έτσι θα σταματήσει η βροχή.

Ζυγός ή 7ος οίκος

Ποιο είναι το πραγματικό εμπόδιο με τις βαθιές του ρίζες που ο πυρήνας των ατόμων που προσελκύετε είναι αποκολλημένος από τον δικό σας ? .....η απόσταση!Η απόσταση όμως δημιουργεί συγκρούσεις και εξαρτήσεις που για να τις αποφύγετε αναταγωνίζεστε δια της διπλωματικής οδού.Το πρώτο βήμα προς την ειλικρίνεια φέρνει για εσας η Νέα αυτή Σελήνη,τονίζοντας ότι η εχθρική στάση των απέναντι αντανακλά την δική σας αποφασιστικότητα προς τον δρόμο της ανεξαρτησίας.

Αν ο Ήλιος σας ανήκει στο δίπολο Ταύρου/Σκορπιού ή αν η Νέα αυτή Σελήνη τονίζει τον άξονα 12/6 του χάρτη σας μπορεί η εποχή της άνοιξης να είναι η άνθιση του χρώματος και της ευωδίας αλλά έχει και ενοχλητικές αλλεργίες.

Ταύρος ή 12ος οίκος

Με τον οικονομικό σας τομέα να προχωρά αργά και σταθερά προς το καλύτερο,η ζωντάνια που φέρνει η άνοιξη στην φύση,ζωντανεύει και την ανάγκη σας για μια εσωτερική κάθαρση από τα έντονα συναισθήματα θυμού,οργής και απογοήτευσης από άτομα που η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας έχει πια χαθεί.Εύκολο για όλους δεν είναι,αλλά για εσάς τους λάτρεις της φύσης είναι πολύ εύκολο να συντονιστείτε με την άνοιξη και να σπείρετε τον σπόρο της ελπίδας σε εύφορο έδαφος.

Σκορπιός ή 6ος οίκος

Ένα μεγάλο κίνητρο δίνει σε εσάς το καινούργιο το φεγγάρι για να οργανώσετε την εργασία σας σύμφωνα με το κλίμα της εποχής που απαιτεί την καλλιέργεια καινούργιων και φρέσκων σπόρων.Και πράγματι με τον Άρη στον τομέα αυτό να προκαλεί για καινοτομίες, το ένστικτο σας οδηγεί σε πρωτοβουλίες τολμηρές και θαρραλέες.Το θέμα όμως είναι πως αυτό το ένστικτο κάπως πρέπει να μετριαστεί γιατί μέσα στην βιασύνη σας για μια ρουτίνα που σας ευχαριστεί υπάρχει πιθανότητα να χαθεί ο σχεδιασμός μέσα στην λεπτομέρεια.


Αν ο Ήλιος σας ανήκει στο δίπολο Διδύμων/Τοξότη ή αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον άξονα 11/5 του χάρτη σας οι πλανητικές ενέργειες στηρίζουν κάθε όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Δίδυμοι ή 11ος οίκος

Οι ιδεαλιστικές σας προσδοκίες για την υλοποίηση του «ισχύς εν τη ενώσει» παίρνουν σάρκα και οστά με την Νέα αυτή Σελήνη,με τον δρόμο προς το μέλλον να έχει ανοικτούς ορίζοντες.Το ζήτημα όμως είναι η ανησυχία σας μη χαθεί ο έλεγχος μέσα σε αυτήν την πολυγνωμία και το όραμα σας για μια συλλογική πραγματικότητα γκρεμιστεί σαν τραπουλοχάρτο.Μην ανεβείτε αυτό τον σταυρό του μαρτυρίου για να προλάβετε καταστάσεις ,δεν είναι μόνο δική σας η ευθύνη είναι συνολική.

Τοξότης ή 5ος οίκος

Έρωτας είναι το γρανάζι εκείνο που όταν κινείται η άνοιξη αποκτά ακόμα περισσότερη ομορφιά και σημασία,είναι η φυσική αθωότητα,η γνήσια έκφραση του εαυτού που περιμένει από το αντικειμένο του έρωτα την ανάλογη ανταπόκριση.Το ζήτημα είναι αν αυτή η προσδοκία παράγει μιαν αντίφαση και η προσπάθεια να συνεχίσει να κινείται αυτό το γρανάζι γίνει τελικά ο λόγος και η αιτία να σταματήσει.Μην αφαιρείτε από τον εαυτό σας το δικαίωμα στο όνειρο!


Αν ο Ήλιος σας ανήκει στο δίπολο Καρκίνου/Αιγόκερω ή αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον άξονα του χάρτη σας 4/10 βάλτε φρένο στις συναισθηματικές τις εξαρτήσεις.

Αιγόκερως ή 4ος οίκος

Έχει κολλήσει η πυξίδα της ζωής σας προς την κατεύθυνση που δείχνει το σπίτι και την οικογένεια γιατί χρειάζονται την ρεαλιστική και πρακτική σας άποψη και εσείς .....πως μπορείτε να τους αρνηθείτε ? Παρόλα τα κύματα απελευθέρωσης που εκπέμπετε δεν συντονίζεται κανένας με το δικό σας κύμα.Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας με την Νέα αυτή Σελήνη και αλλάξτε την συχνότητα ώστε να ακούσει η οικογένεια πως η συναισθηματική σας τροφή έχει φτάσει κάπου στα όρια της υπερβολής.Είναι καιρός για αποτοξίνωση!

Καρκίνος ή 10ος οίκος

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε στο κομμάτι της ζωής που συνδέεται με την καριέρα και την φήμη,,και αν δεν πιστέψετε στην ευκαιρία που σας δίνει η Νέα αυτή Σελήνη να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να υπερασπιστείτε το δικαίωμα σας για εργασία πως θα βαδίσουν σύντροφος και οικογένεια μαζί σας ? Μπορεί ο δρόμος να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα με παρεμβάσεις από γραφειοκρατικές ελλείψεις και καθυστερήσεις,αλλά είναι μια εποχή για καθολική ανανέωση ώστε να αποκτήσετε μια θέση στον ήλιο.

Αν ο Ήλιος σας ανήκει στο δίπολο Λέοντα/Υδροχόου ή αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον άξονα 9/3 του χάρτη σας το φεγγάρι αυτό βοηθά να βρείτε τα πρώτα χαμένα κομμάτια του πάζλ της ζωής σας.

Λέων ή 9ος οίκος

Τι άλλο θα μπορούσε η Νέα αυτή Σελήνη να μεταφέρει στην καρδιά σας εκτός από το θάρρος και την ντομπροσύνη του Κριού? Μα τι άλλο από την λεβεντιά να ξεκινήσετε το ταξίδι της επίγνωσης και της συνείδησης ώστε να εξερευνήσετε τα κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σας .Δεν είναι εύκολο το ταξίδι αυτό ,αλλά φτάνοντας στο τέρμα η χαρά της ανακάλυψης θα γεμίσει με περισσότερο φως την καρδιά σας.

Υδροχόος ή 3ος οίκος

Κυνικό και σνόμπ ή απλά προκλητικά αδιάφορο το άμεσο το περιβάλλον που κινείστε? Ένα πολύ δυνατό κίνητρο η απορία σας αυτή και η απόφαση μέσα από την αποστασιοποίηση του παρατηρητή αρκετά παρορμητική για εσάς.,Δίνει και την πρώτη διαπίστωση που πραγματικά σας αφήνει έκπλκτους..Μάλλον αντανακλούν την δική σας ανωτερότητα και διαφορετικότητα.

Αν ο Ήλιος σας ανήκει στο δίπολο Ιχθύ/Παρθένου ή αν η Νέα Σελήνη τονίζει τον άξονα του χάρτη σας 2/8 το σενάριο που γράφει το φεγγάρι αυτό αφορά τα όρια του ελέγχου.

Ιχθύς ή 2ος οίκος

Ένα κλειδί φέρνει για εσάς η Νέα Σελήνη του Απριλίου.Ένα κλειδί που ανοίγει τα διαισθητικά σας κέντρα ώστε να δοθούν προτεραιότητες σε εκείνα τα πράγματα που για εσάς έχουν περισσότερη σημασία,επενδύοντας δυναμικά σε αυτά.Χρήμα-χρόνο-πάθος ή πολύτιμη αγάπη ? Ίσως λίγο απ΄όλα ώστε να αποκτήσετε τον έλεγχο στην ζωή σας.

Παρθένος ή 8ος οίκος

Με τον κυβερνήτη σας στο ζώδιο των Ιχθύων είστε ο καλλιτέχνης μάστορας,το παιδί για όλες τις δουλειές που στηρίζει τα οικεία και αγαπημένα του πρόσωπα.Από τη μια αυτό σας ευχαριστεί σαν ένα άτομο της προσφοράς,αλλά από την άλλη σας έχουνε κουράσει η αμάθεια και οι κακοί οι τρόποι.Το ζητούμενο? Το κλειδί της ισορροπίας για να πάρετε εκ νέου τον έλεγχο στα χέρια σας.......δικαιούστε και εσείς να χαρείτε!


Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης